Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Black HiSec Case

xxBURNxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam , krążą pogłoski i plotki że najwięcej czarnych/szarych skrzyneczek leci po 24 , jakoś wczoraj , przed i jeszcze innymi dniami wstecz nie wypadały spore ilości skrzynek o tej godzinie .

1. pytanie do graczy którzy grają w różnych godzinach , w jakich godzinach najwięcej leciało wam ??

2. ile czasu trwa te wypadanie skrzynek ??

3. ma znaczenie na których serwerach jesteś ??

4. ma znaczenie czy gra full ludzi , czy można grać np. 6 vs 6 , 4 vs 4 ??

Opublikowano

Nie wiem dokładnie jak jest teraz z tym dropem, bo nie gram teraz zbyt często, ale w tym tutku masz uknutą "teorię" na temat ich wypadania:

http://www.mpcforum.pl/topic/560268-tut-hisec-cases/

Opublikowano

kilka razy wieczorem wlasnie w godzinach po 24 miałę mecze w których było ich mnóstwo < sam z 9 zebrałem>

Z doświadczenia wiem że sporo ich tezleci na CW czyli serwer bull terier

bez youtuba

Bywalec
Opublikowano

No to podziele się swoimi informocjami.

Przed tym updatem gdy mijała 24 to leciały skrzynki teraz nie ma. Ale zauważyelm kiedyś grająć o 2 w nocy ze dropią.

Gdy mogłem wejść na deltę co bylo nie dawno całkiem to tam też nieźle dropiły.

I na QR też dropiom ale w mniejszych ilościach.

Też zauważylem że jak jest mało ludzi na mapie (4 v 4) albo jak wszyscy sa z jednego clanu :D

Plus na CW ale tam sie ich nie zbiera zeby nie zdradzić pozycji :)

a tak na marginesie czarne skrzynki to sh*t.

80 kluczy kupionych i 77 bonusów i 0 permów.

U mnie w clanie goście podostawali za darmo klucze za eventy i mają permy.

Już lepiej zainwestować w rózne myst

Moim zdaniem lepiej kupić myst infinity.

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Osobiscie gram czesto po polnocy i czesto leca na Elite.

Ja niestety musze inwestowac w czerne klucze poniewaz trzeba wkoncu wylosowac codename viper ^^ a moze wy macie jakis sposob zeby szybko zdobyc tego viperka ? jak znacie ciekawe sposoby, to bardzo bym prosil zebyscie mi je przedstawili.

Opublikowano

Ja osobiście wczoraj grałem ok.17 i 5 złapałem (Alpha-Bravo) i koło 3 w nocy niedawno grałem i duzo leciało (charlie)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Mi w tygodniu po 10 lecą .

Nie wiem po co Ci te skrzynki ;p

Miałem jednego keya , wylosowałem 8 i same exp passy z blacka ...

Opublikowano

osobiscie gram czesto na "charlie" malo tam osob gra i czesta leca skrzynki szare/czarne

sygna2.png
Bywalec
Opublikowano

Najpewniejsze permy lecą z infinity cases :D

Mi dropło M6A2 SRT i P90 TR z 2 skrzynek :D

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...